logga_Tranasunited

Turistvärd sommaren 2020

Välkommen att arbeta som Turistvärd på Turistbyrån Tranås Direkt!

Som Turistvärd på Turistbyrån Tranås Direkt hjälper du våra svenska och utländska besökare med information och upplysningar rörande deras vistelse i Tranås. Tjänsten innefattar även försäljning av biljetter och souvenirer, vilket kräver hantering av kassasystem.

Anställningsgraden är 75-100% och tidsbegränsad med start i mitten av juni till och med augusti 2020. En eventuell förlängning kan erbjudas till hösten. Sista ansökningsdag är den 24 april, vi kallar till intervjuer löpande.

Personliga egenskaper

För att trivas i tjänsten krävs att du är serviceinriktad. Du ska brinna för att hjälpa andra och hysa ett genuint intresse för möten med Tranås alla kunder. Då arbetsuppgifterna är varierande krävs att du är flexibel, noggrann och har god datorvana. Du bemästrar engelska flytande i tal. Ytterligare ett språk ser vi som meriterande. Du bör ha god kännedom om Tranås med omnejd.

Om Tranås United

Tranås United är ett samägt näringslivsbolag. Vi är verksamma inom sju områden; Starta, Utveckla, Etablera, Marknadsföra, Service, Turism och Handel.

I dagsläget är vi tio anställda som dagligen arbetar för att Tranås ska växa och bli en ännu bättre plats att bo, leva och verka på.

Turistbyrån Tranås Direkt är centralt belägen vid torget i Tranås och har öppet må-fr kl. 10-18 samt lördagar kl. 10-14. Turistbyrån, som också är ett servicekontor, bemannas av två servicesamordnare.

Ansökan

Mejla eller lämna in din ansökan senast 24/4 till:

Annica Jansson Löfgren
Servicesamordnare
0140-687 96
annicaj.lofgren@tranasunited.se


BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin