logga_Tranasunited

Behöver ditt företag en digital strategi?

En genomtänkt strategi för ditt företags närvaro i dessa kanaler ökar chanserna att locka nya kunder och stärka banden till befintliga. Nu har du chansen att ta hjälp av en studerande på utbildningen Digital marknadskommunikatör på TUC Yrkeshögskola att ta fram en digital marknadsstrategi!

Vi söker dig som driver ett mindre företag och som behöver hjälp att komma igång eller utöka närvaron på sociala medier. En digital marknadsstrategi är ett viktigt verktyg för att plats i sociala medier och skapa mervärde för ditt företag. Ta chansen att få hjälp att skapa just ditt företags strategi och plan. Utan kostnad!

Vad får du?

• En bakgrundsanalys av ditt företag

• En nulägesanalys inklusive SWOT

• En digital marknadsstrategi ink. content calendar

• En ökad förståelse för sociala medier och dess inverkan på din verksamhet

Låter det intressant?

Vill du ha hjälp av en grupp studerande från TUC Yrkeshögskola i höst så behöver din insats vara:

• Du behöver vara tillgänglig för intervjuer eftersom de studerande ska göra en bakgrunds- och nulägesanalys av ditt företag för att kunna leverera en strategi • Du behöver komma till TUC Yrkeshögskola två gånger. Dels för att presentera ditt företag och dels för att närvara vid slutredovisningen

• För att samarbetet ska vara givande och skapa de bästa förutsättningarna för din verksamhet, behöver du ha en vilja att tillämpa den färdiga marknadsstrategin Intresserade företag bjuds in till TUC vid kursstart där samtliga får presentera sin verksamhet för klassen. Om antalet företag är fler än antalet grupper tilldelas de studerande företag genom lottning.

Låter det intressant?

Anmäl dig senast den 14 juni till:

Dina Sacic
Tfn: 0140-687 84

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin