logga_Tranasunited

Frukostklubben på möbelriksdagen

2019-03-21

Frukostklubben

Den 21 mars står Tranås värd för 2019 års Möbelriksdag, som är en kreativ mötesplats för Sveriges möbelbransch. Vi passar på att hålla Frukostklubben i anslutning till Möbelriksdagen och bjuder på flera spännande programpunkter!

Svenska möbelklustret - vad är på gång?

Anna Rosenqvist, VD för Interior Cluster Sweden berättar om möbelklustret och det nystartade projektet KKRAFT och Innovations Square. Vi får också höra mer om framtida samverkansprojekt kring strukturomvandlingen i branschen. Drivkraften till mer tillverkning i Sverige – tillsammans skapar vi tillväxt, jobb och en attraktiv landsbygd.

Kan Yrkeshögskolan lösa kompetensbristen?

Den rådande kompetensbristen som rapporteras från flera olika branschorganisationer hotar företagens tillväxt. Regeringen fortsätter att storsatsa på yrkeshögskolan genom att öka antalet utbildningsplatser. Kan en utvidgad yrkeshögskola lösa kompetensbristen? Och hur snabbt kan det ske? Nina Andersson och Johanna Lind presenterar TUC Yrkeshögskola och yrkeshögskolans roll i samhället.

Vi kallar det innovation

Science Park berättar om arbetet med Innovation Runway, ett projekt som riktar sig till etablerade företag i Jönköpings län med hjälp att utveckla innovationer i nya produkter, tjänster och affärsmodeller. Dessutom presenteras goda exempel på företag som lyckats med sitt innovationsarbete.

Tid & plats: Torsdagen den 21 mars kl. 07:30-09:15 i Holavedsgymnasiets aula. 

Anmälan: Anmäl dig gärna redan idag, men senast den 18 mars.

Vill du anmäla dig till Möbelriksdagen, hittar du information på Interior Clusters hemsida.

Kategorier

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin