logga_Tranasunited

Boplats Tranås – nu bygger vi framtidens Tranås

Tillsammans med Sverigeförhandlingens krav på uppförande av nya bostäder, kopplat till Sveriges första höghastighets järnväg, har Tranås kommun som målsättning att bygga 2 000 bostäder fram till år 2035. Målbilden är dock beroende på vilket stationsläge som förhandlas fram. Ett delmål i detta oavsett stationsläge är 500 byggda bostäder till 2021.

Boplats Tranås är ett projekt där Tranås kommun och Tranås United samarbetar för att skapa fler bostäder i Tranås. Tranås United driver frågor som rör kommunikation och marknadsföring medan Tranås kommun ansvarar för beslut, handläggning och godkännanden av byggklar mark. Målgrupp är lokala, regionala, nationella och internationella investerare. Det ska vara enkelt att bygga i Tranås kommun.

Tranås United var 2016-2018 ansvarig för försäljning av kommunal mark. Under den tiden såldes sex stycken kommunala fastigheter för utveckling av bostadsproejkt med flerfamiljshus tack vare ett nära samarbete mellan Tranås United och Tranås kommun. När dessa projekt är färdigställda har 215 nya bostäder tillförts till Tranås bostadsmarknad.

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin