logga_Tranasunited

Digital kommunikatör

Vi söker just nu en Digital kommunikatör

Är du en digital kommunikatör som gillar att skapa innehåll för webben? Till vår kommunikationsavdelning söker vi dig som vill vara med och utveckla våra digitala plattformar i höst.

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid i sex månader.

Arbetsbeskrivning

Under hösten startar vi ett stort webbprojekt för att bygga om Tranås kommuns webbplats och söker förstärkning av en digital kommunikatör som vill jobba tillsammans med i vårt kommunikationsteam det närmaste halvåret.

Ditt största fokus blir att arbeta i webbprojektet med att skapa innehåll för den nya webbplatsen. Du kommer också att arbeta med löpande support och utbildning för övriga redaktörer samt med att bearbeta andras texter inför publicering.

I rollen som digital kommunikatör har du kontinuerliga kontakter med kommunens förvaltningar och dess medarbetare. Du ska känna dig bekväm i rollen att planera och genomföra möten och hålla i utbildningar och driva olika kommunikationsuppdrag framåt. Du kommer att arbeta nära kommunens IT-avdelningen och vara en viktig länk mellan IT-avdelningen och kommunikationsavdelningen.

I din roll hjälper du även kommunens förvaltningar att ta fram och utveckla e-tjänster som erbjuder kunden självservice 24h/dygnet. Du har också i uppgift att kvalitetssäkra arbetet med kommunens digitala plattformar, exempelvis intranät och e-tjänster.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av att arbeta med webbredigering och publicering, med ansvar för såväl innehåll, struktur som funktionalitet. Vi använder webbpubliceringsverktyget Sitevision. Du bör därför ha arbetat i detta verktyg eller i liknande CMS förut.
  • Du är en skicklig skribent och van vid att formulera budskap och anpassa texter till olika målgrupper.
  • Du har ett stort intresse för webbarbete och kan med lätthet lära dig att behärska olika delar av publiceringsverktyget såsom mallar och moduler.
  • Erfarenhet av att producera enklare filmer för sociala medier är en merit.
  • Du kan hantera bild- och videoredigeringsprogram.

Personliga egenskaper

Tranås United är ett litet bolag, med höga ambitioner och stor bredd på uppdragen. För att du ska trivas och utvecklas med oss bör du vara serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad.

Vi tror att du har arbetat med digital kommunikation under ett par år och att du är genuint nyfiken på digitalisering. Du har ett eget driv, är initiativrik och självgående.

Om Tranås United

Tranås United är ett samägt näringslivsbolag som arbetar för att Tranås ska växa och utvecklas. Vi är tio personer som dagligen arbetar med att göra Tranås till en bättre stad att bo, leva och verka på. Vi är verksamma inom områdena: Starta, Utveckla, Etablera företag, Handel, kommunikation och Turism. Vi är tre personer som på uppdrag av Tranås kommun sköter kommunens kommunikationsarbete.

Omfattning

Detta är ett tidsbegränsat uppdrag på heltid i sex månader.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 5 augusti, men urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag till eva.lindh@tranasunited.se. Har du frågor, kontakta Eva Lindh, kommunikationschef på tel. 0140-687 93.

Välkommen med din ansökan!


BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin