logga_Tranasunited

sommarjobb som projektledare

Vi söker en projektledare för sommarjobb

Vi söker dig som idag studerar på universitet eller högskola och som är intresserad av ett spännande sommarjobb på Tranås United i sommar.

Omfattningen är cirka 4 veckor.

Arbetsbeskrivning

Din uppgift blir att paketera konceptet Tranås unga akademiker - TUA. Du ska kartlägga alla Tranås ungdomar som idag läser på universitet och högskolor i Sverige eller utomlands. Du ska dessutom ta kontakt med ett antal företag i Tranås och sälja in idén att bli en del av TUA.

Kvalifikationer

  • Studerar på högskola eller universitet.
  • Erfarenhet av att kunna driva och arbeta i projektform.
  • Vara utåtriktad och gilla idéförsäljning.

Om Tranås United

Tranås United är ett samägt näringslivsbolag som arbetar för att Tranås ska växa och utvecklas. Vi är tio personer som dagligen arbetar med att göra Tranås till en bättre stad att bo, leva och verka på. Vi är verksamma inom områdena: Starta, Utveckla, Etablera företag, Handel, kommunikation och Turism. Vi är tre personer som på uppdrag av Tranås kommun sköter kommunens kommunikationsarbete.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 30 april, men urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag till birger.bostrom@tranasunited.se. Har du frågor, kontakta Birger Boström, näringlisvchef på tel. 070-305 06 09.

Välkommen med din ansökan!

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin