logga_Tranasunited

ta hjälp av studenter

Tranås United och Tranås kommun har tecknat samarbetsavtal med Linköpings universitet för att med hjälp av studenter kunna utveckla det lokala näringslivet samt få kontakt med framtida medarbetare. På vilket sätt kan en student utveckla din verksamhet?

Mer information och anmälan av uppdrag/projekt finns via länken under respektive kurs eller på www.studentuppdrag.se. Frågor besvaras av Pär Westrin, LIU Relation, par.westrin@liu.se eller 013-288939.

Strategisk miljöledning

http://studentuppdrag.se/kurs/strategisk-miljoledning/

En grupp av 4-6 studenter använder sina kunskaper inom strategisk miljöledning för att hjälpa ert företag att utvecklas inom området. Exempel på tidigare uppdrag: Förslag till miljöpolicy och miljömål, miljöhandbok för anställda, miljömärkning av event, utveckling av befintligt verksamhetsledningssystem med fokus på miljöledning.

Agil Systemutveckling

http://studentuppdrag.se/kurs/agil-systemutveckling/

Uppdragen utförs av en grupp studenter på programmet Innovativ programmering. Exempel på tidigare uppdrag: mobilappar, web-baserade digitala läromedel, prototyp för intelligent bibliotekssökning. Projekten kan vara både att göra någonting från början eller att gå in i ett befintligt system och vidareutveckla.

Utveckling av företags energi- och miljöarbete

http://studentuppdrag.se/kurs/utveckling-av-foretags-energi-och-miljoarbete/

Studenterna kan i grupper genomföra en nulägesanalys som bland annat omfattar miljöutredning, energikartläggning och organisationsanalys.

 

Pär Wästrin
LIU Relation
Tfn: 013 - 288 939

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin