logga_Tranasunited

InvesterarGRUPPEN SKOBO INVEST

Skobo Invest (SKI) är namnet på ett nystartat nätverk med lokala investerare som brinner för spännande affärsidéer som kan utveckla näringslivet i Tranås. Att ha ett eget investerarnätverk kan sannerligen ses som en fjäder i hatten för en kommun i Tranås storlek. Men så finns det också många goda exempel på framgångsrika lokala företag i vår stad. Medlemmarna i Skobo Invest har samtliga mångårig erfarenhet av att starta, driva och utveckla företag.

Johnny Hansen

Jag har arbetat som ägare och VD på Flisby AB med sina 7 butiker runt södra Sverige i 42 år. Jag har erfarenhet av både köp/ sälj, import/export och organisation. SKI ger mig så som mina kollegor där en möjlighet att bidra med den erfarenhet och det kunnande vi genom åren, ibland surt, förvärvat samt tillfredsställelsen se företag blomstra och växa i vår egen hembygd.

Christer Johansson

Jag är 69 år och är utbildad gymnasieekonom, marknadsekonom och har en gedigen ledarskapsutbildning. Jag har arbetat på Stiga AB som säljare - försäljningschef och marknadschef. Dessutom har jag drivit flera egna företag bl. a Telesteps AB, som tillverkar teleskopiska stegar. Med SKI blir det stimulerande att tillsammans med ”likasinnade” erfarna företagsledare få möjlighet att stödja och stimulera Innovativa och entusiastiska företagare som vill etablera sig i Tranås.

Anders Johansson

Jag har jobbat som egen företagare i över 30 år. Startade 1985 Windoor AB och 2008 Arqdesign Byggprodukter AB. Har erfarenhet av försäljning och tillverkning av kundanpassade produkter och entreprenadverksamhet, samt av att köpa och sälja bolag. Att bygga och utveckla företag har varit min drivkraft och att på så sätt skapa arbetstillfällen till framför allt Tranås.

Niclas Fundin

Jag är fd auktoriserad revisor på KPMG. Tidigare CFO på EFG European Furniture Group AB. Dessutom är jag medgrundare och VD för Nordens största byggföretag inom golventreprenader - Linotol gruppen. Idag fungerar jag som finansiell rådgivare och serieentreprenör. Jag är en sann "Tranåspatriot" och ser möjligheten att genom SKI hjälpa Tranås att växa.

Stefan Wik

Jag har lång erfarenhet av att driva och utveckla företag inom främst teknikhandel och IT. Arbetar aktivt med styrelsearbete och drivs av att utveckla idéer och människor. SKI kan tillföra kompetens, stöd och kapital till både befintliga och potentiella företagare och entreprenörer. På det sättet kan vi göra skillnad och på sikt stärka det lokala företagandet och Tranås som ort.

Från vänster Christer Johansson, Mikael Elfström (gruppens första case) Johnny Hansen, Anders Johansson och Stefan Wik. Saknas på bilden gör Niclas Fundin.

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin