logga_Tranasunited

Företagsutbildningar

Medarbetare med rätt kompetens är en framgångsfaktor för våra företag. Därför erbjuder vi våra medlemmar kurser och utbildningar inom en rad spännande områden, framtagna utifrån näringslivets behov och önskemål. Här kan du se vilka kurser vi erbjuder just nu.

Kurserna genomförs i samarbete med TUC Yrkeshögskola.

Ledarskapsutbildning

20 februari 2020

Ledarskapsutbildning som ger dig konkreta verktyg till hur olika medarbetare vill bli bemötta och hur du motiverar ditt team. Vi tittar även på din egen ledarstil. Varje deltagare får genomföra och får feedback på DISC profilanalys.

Bokföring grund

6, 13 & 27 mars 2019

Nu har du chansen att lära dig de termer som du behöver känna till, hur du sköter den dagliga bokföringen och hur du räknar ut resultat. Kursen ger dig baskunskaper inom bokföring, lagar och regler, enklare lönehantering och skatt och moms.

Projekt och projektledning

10, 18 & 25 september 2019

Oavsett om du är ny i rollen som projektledare eller har erfarenhet av att driva projekt så ger vi dig kunskaper om projekt som arbetsform och om ett projekts olika faser så att du ska kunna driva projekt effektivt och framgångsrikt.

Lön grund

11 mars 2020

Nu har du chansen att lära dig grunder i lönehantering. Kursen ger dig baskunskaper i att sköta löner för ett företag med de sociala försäkringslagar vi har och avtal som är vanligast i Sverige. Vi går igenom regler för semesterhantering, VAB...

Medarbetarsamtal

15 & 16 mars

Välmående och motiverade medarbetare är en av nycklarna till framgångsrika verksamheter. Under samtalet har du som ledare möjlighet att möta varje anställd utifrån individens förutsättningar och tillföra såväl arbetsglädje som motivation.

BESÖKSADRESS

Tranås United AB
Storgatan 41, 573 32 Tranås

Kontaktuppgifter

Växel: 0140-687 90
info (a) tranasunited.se

Sociala medier

Länk till Facebook
Länk till Tranås united Linkedin